De 2-daagse basiscursus colposcopie is bedoeld voor Nederlandse en Vlaamse AIO's gynaecologie en gynaecologen die zich willen bekwamen in colposcopisch onderzoek. Tijdens de twee dagen komt alle basiskennis uitgebreid aan bod door middel van voordrachten, afgewisseld met interactieve sessies waarbij u zelf colposcopie- maar ook cytologie/histologiebeelden leert herkennen. Er wordt ingegaan op de anatomie, het ontstaan van cervicale en vaginale afwijkingen en het management van vrouwen die zijn doorverwezen met afwijkende uitstrijkjes.

De tweede dag worden bijzondere patientencategorien behandeld, ook weer afgewisseld met interactieve colposcopiesessies. Aan het einde van de cursus kunt u goed beslagen aan de slag in de colposcopiekliniek. De cursusleiding bestaat uit dr. Bram ter Harmsel, dr. Frank Smedts, dr. Katja Gaarenstroom, dr. Ruud Bekkers en Dr. Jacqueline Louwers.

Deelname aan de twee-daagse colposcopiecursus kost € 575,- voor medisch specialisten en € 525,- voor arts-assistenten, inclusief cursusmateriaal, lunches, koffie en thee. Hotelovernachting is hierbij niet inbegrepen. Aan het einde van de beide cursusdagen wordt een borrel aangeboden.

U kunt zich via Aanmelden inschrijven voor de cursus. Uw inschrijving is definitief als uw betaling is ontvangen.