De masterclass colposcopie is alléén bedoeld voor gynaecologen uit Nederland en Vlaanderen die al kennis en ervaring hebben met colposcopie. Tijdens de masterclass wordt helemaal up to date gebracht met het nieuwe bevolkingsonderzoek met HPV-screening, de rol van HPV-vaccinatie in preventie zowel primair als secundair en evidence based behandelstrategieën. Daarnaast wordt moeilijke casuistiek in interactieve sessies gepresenteerd en bediscussieerd, waarbij u in de gelegenheid wordt gesteld eigen moeilijke casus in te brengen. Aan het eind van de cursus bent u weer op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van screening, diagnostiek en behandeling van cervix- en vagina-afwijkingen.

De cursusleiding bestaat uit dr. Bram ter Harmsel, dr. Frank Smedts, dr. Katja Gaarenstroom,  dr. Ruud Bekkers , Dr Jacqueline Louwers.

Deelname aan de masterclass colposcopie kost € 225,-, inclusief cursusmateriaal en lunches, koffie en thee. Aan het einde van de cursusdag wordt u een  borrel aangeboden.