De cursus vulvapathologie is bedoeld voor gynaecologen, dermatologen en AIO's gynaecologie/dermatologie die zich verder willen bekwamen in de diagnostiek en behandeling van vulvapathologie. Tijdens de cursus wordt aandacht besteed aan zowel functionele anatomie als etiologie van afwijkingen. In interactieve sessies worden de meest voorkomende, maar ook de zeldzamere ziektebeelden van de vulva behandeld. Zowel etiologie als diagnostiek en behandeling komen hierbij aan bod.

Aan het eind van de cursus bent u in staat diverse ziektebeelden van de vulva te diagnosticeren en te behandelen volgens de huidige inzichten.

De cursusleiding bestaat uit dr. Bram ter Harmsel, Dr. Marriet van Poelgeest, dr. Marjo Ramakers, dr. Colette van Hees, en dr. Heleen van Doornewaard.

Deelname aan de cursus vulvapathologie bedraagt € 300,00 voor medisch specialisten en € 275,00 voor arts-assistenten. Dit bedrag is inclusief een exemplaar van het Nederlands Leerboek Vulvapathologie (van W.I. van der Meijden en W.A. ter Harmsel) en overig cursusmateriaal en de kosten voor lunch, koffie en thee.

U kunt zich via Aanmelden inschrijven voor de cursus. Uw inschrijving is definitief als uw betaling is ontvangen.